zoldovig

zsunics

zsunics

zbagolycs

 

Zöldovi

Telephely Óvoda bemutatása

zoldovig"Zöldovi"

Elérhetőségek:
Cím: Békéscsaba, Lencsési út 15.              
Telefon: 66/455-558
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Óvodánk zöldövezetben levő, három csoportos, családias, gyermekbarát intézmény. A Tevékenységközpontú Óvodai Nevelési Programmal dolgozunk, amely a gyermeki tevékenységre épülő nevelésen alapul.


2009-ben bekapcsolódtunk a kompetencia alapú óvodai nevelési programba. mely a „Kompetenciák fejlesztése az óvodától az érettségiig Békéscsabán” nevű projekt része.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a gyermekeket környezetvédelemre, és a környezettudatos magatartás kialakítására neveljük. Madárbarát óvoda vagyunk, 2010-ben elnyertük a Zöld Óvoda címet is.

Ezzel a megtisztelő címmel egyedül a mi óvodánk rendelkezik Békéscsabán.

Legnagyobb kincsünk az egészség, amihez programunkban sok mozgást biztosítunk a jól felszerelt, szépen parkosított, tágas udvarunkon.

A mindennapos testnevelés mellett úszási lehetőséget is biztosítunk gyermekeink számára.

Egy óvodapedagógusunk gyógy-testnevelői végzettséggel is rendelkezik, aki nagy részt vállal a sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztésében.

Óvodánk egyik nagyon kedvelt, népszerű rendezvénye az Apák Napja, amikor az édesapákat, nagypapákat, keresztapákat köszöntjük.

Célunk, hogy a családi nevelés kiegészítéseként szeretetteljes légkörben neveljük a gyermekeket.
Programjaink változatosak, sokszínűek, közkedveltek.

Óvodánk fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából az oktatási miniszter elismerő oklevelet adományozott kollektívánknak.

terkepzoldovi

Körzethatárok Zöldovi

5600 Békéscsaba, Lencsési út 15.

Teljes közterület:
Sás köz, Haán L. tér, Kaszáló köz, Kőris u., Pipacs köz, Tölgyfa u..

Páratlan házszám:
Fövenyes u. 1-15., Szabó Pál tér 1-7., Lencsési út 1-43.

Páros házszám:
Fövenyes u. 2-36., Szabó Pál tér 2-8.